راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

در این مقاله قصد داریم در مورد سرعت سایت و موارد موثر در بهبود سرعت سایت را بررسی نماییم.
یکی از مواردی که در دیده شدن و موفقیت سایت شما موثر است، سرعت سایت شماست.
به علت پیشرفت روز افزون تکنولوژی انتظار کاربران نیز در حال افزایش است. زمانی که کاربر وارد یک سایت می شود اگر سرعت لود شدن سایت بیش از 10 ثانیه طول بکشد ، کاربر از دیدن سایت شما منصرف خواهد شد و به دنبال سایت دیگری خواهد رفت.
شما به عنوان طراح سایت باید تمامی موارد مهم و کلیدی که باعث افزایش بازدید سایتتان خواهد شد را کامل در نظر بگیرید و اعمال کنید.

در ابتدا به بررسی اهمیت سرعت سایت می پردازیم.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

اهمیت افزایش سرعت سایت

امروزه تعداد سایتها روز به روز در حال افزایش می باشد و رقابت بسیار نزدیکی بین دارندگان سایتها برقرار است، به همین دلیل شما به عنوان طراح سایت باید به تمامی موارد در طراحی سایت توجه و تمرکز کنید.
اگر سرعت لود سایت شما بیش از 10 ثانیه باشد مخاطب شما قبل از باز شدن سایت شما دکمه بازگشت را میزند و به سراغ سایت رقیب شما خواهد رفت.
برای افزایش بازدید سایت باید سرعت لود شدن سایت را به کمتر از 10 ثانیه برسانید تا مخاطب شما به دنبال مطلب مورد نظر خود در سایت شما ادامه دهد.

در این مقاله مواردی را که بر افزایش سرعت سایت شما موثر می باشد را بیان میکنیم.
برای بررسی سرعت سایتتان به آدرس gtmetrix.com مراجعه نمایید و نام دامنه خود را سرچ نمایید تا سرعت سایت شما بررسی شود.شما می توانید مواردی را که در ادامه گفته خواهد شد را اعمال نمایید و مجددا در این سایت سرعت سایتتان را بررسی نمایید.

به علت استفاده بسیار زیادی که امروزه از وردپرس در طراحی سایت می شود، ما نیز راهکارهای افزایش سرعت سایت را در وردپرس بررسی میکنیم ولی شما میتوانید این راهکارها را در پروژه هایی که با ASP.NET یا PHP و یا … انجام شده است، نیز اعمال نمایید.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

1- هاست مناسب:

زمانی که برای خرید هاست اقدام می نمایید بهتر است در مورد شرکت میزبان تحقیق کرده و بهترین میزبانت را برای خود انتخاب نمایید که دارای پشتیبانی 24 ساعته باشند.
هاست های رایگان معمولا برای سایتهای تستی و شخصی که بازدید زیادی ندارد، مناسب است ولی برای سایتهای پربازدید که هدف ان کسب درامد می باشد مناسب نیست. به علت فاصله فیزیکی تا سرور بهتر است از میزبان های داخل کشور استفاده نمایید.هاست مورد نیاز خود را از شرکت های میزبان با ارائه خدمات و کیفیت بسیار بالا خریداری نمایید.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

2- قالب مورد استفاده:

قالب های سنگین با وجود امکانات بسیار زیادی که برای زیبا و جذاب کردن سایت به طراح سایت می دهند، سرعت لود سایت را کاهش می دهند. شما قالب سایت خود را با توجه به مواردی که نیاز دارید، انتخاب نمایید.

قالب های پیش فرض در وردپرس سرعت لود بسیار خوبی دارند.شما می توانید قالب سبکی انتخاب نمایید و برای امکاناتی که نیاز دارید افزونه مورد نظرتان را نصب کنید.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

3- بهینه کردن تصویر:

تصاویر نقش بسیار مهمی برای جذب مخاطب دارند به همین دلیل استفاده از تصاویر در طراحی سایت اهمیت بسیار زیادی دارد . شما باید از ابعاد مناسب در طراحی سایت خود استفاده نمایید. تصاویر با ابعاد بزرگ به علت حجم قابل توجهی که اشغال می کنند موجب کند شدن سرعت لود سایت می گردند.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

4- بهینه کردن صفحه اصلی سایت:

صفحه اصلی سایت سهم بیشتری از بازدیدها را به خود اختصاص می دهد . جذابیت این صفحه و مطالب آن موجب جذب کاربر و ادامه بازدید از صفحات دیگر می شود.
سعی کنید در صفحه اصلی سایت موارد اصلی را ذکر کنید و مطالب مورد استفاده در سایت را با ذکر عنوان و دسته بندی در صفحه اصلی قید نمایید. از گذاشتن بیش از حد تبلیغات خودداری نمایید و سعی کنید صفحه اصلی در عین سادگی، برای مخاطب جذاب باشد.

راهکارهای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

5- ایجاد امنیت در وردپرس :

امروزه برخی از رقبا اقدام به هک سایت رقیب خود می کنند. شما به عنوان طراح سایت باید امنیت سایت خود را افزایش دهید تا از هک شدن و دزدیده شدن پهنای باند هاست خود جلوگیری نمایید.

منبع : www.pan-ac.ir

سایر مطالب آموزشی

هاست چیست؟چرا باید هاست بخریم؟
مفهوم NVME و مزایای آن
میزبانی وب ابری چه مزایایی دارد
تفاوت بین http و https
بهترین شرکت خرید هاست و دامنه
آموزش سریع لینوکس
غعال کردن دیدگاه ها در وردپرس
معایب هاست رایگان - خرید هاست و دامنه - شرکت هاستینگ -هاست وردپرس
برای وردپرس چه هاستی مناسب است؟- شرکت هاستینگ- خرید هاست و دامنه
معرفی بهترین نسخه های لینوکس - خرید هاست لینوکس- شرکت هاستینگ

فیلم های آموزشی

subdomains
آشنایی با پیشخوان وردپرس
خرید هاست و دامنه - شناسه ایرنیک
راهنمای خرید هاست و دامنه
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید